Kunnioitamme demokratiaa

Minulla on erilainen kuva Perussuomalaisten puoluekokouksesta. Näen jäsenten äänestyskäyttäytymiseen kolme syytä. Ensiksi, enemmistö oli suorastaan tuohtunut, hallintorekisterin takinkäännöstä, meidät petettiin hallituksen toimesta. Toinen liittyy vanhuksien, vähäosaisten ja työttömien suorastaan kyykyttämiseen. Ja kolmas hallitusohjelmaan kirjattujen tavoitteiden toteuttamatta jättämisestä.

Kyse on siis tyytymättömyydestä, harjoitettuun politiikkaan. Kansa oli raivoissaan. Jäsenet oli tullut äänestämään muutosta, ei niinkään Halla-ahoa. Siksi viittaus pelisilmän puutteeseen, on outo, koska miten liki 2000 äänestäjää, voi ohjata? Ei tässä kukaan selkävoittoa hakenut, vaan äänesti soveliainta henkilöä. Puolue-eliitti ohitettiin, kansavalta toimi ja tämä todella on uuden alku, kun vähemmistöstä tuli enemmistö.

Perussuomalaiset on kansallismielinen puolue, ainoa Suomessa. Ensin suomalainen työ ja hyvinvointi; jos aikaa ja rahaa jää – maailmanparantaminen. Euroopassa kansallismielisten puolueiden kannatus kasvaa kohisten. Niin myös Suomessa. Valitulla puheenjohtajalla oli aito halu jatkaa hallituksessa, sovitulla ohjelmalla ja linjauksilla.

Eilen tuli ilmi että, loikanneita kansanedustajia suorastaan peloteltiin jäämään tähän ”äärioikeistolaiseen liikkeeseen”, siis samaan johon kaikki kuuluneet vuosikausia. Kaikki puolueohjelmat ovat ennallaan muuttumattomana. Loikaajille annettiin ymmärtää että: pelastetaan Suomi punavihreältä invaasiolta, ja hallituksen tärkeät uudistukset saatetaan maaliin.  Uv-ryhmä on Keskustan ja Kokoomuksen apuryhmä, Ilman puoluetta, ketä he edustavat? Samalla pelotteella rekrytoidaan nyt uuden puolueen jäseniä, Perussuomalaisille soittamalla.

Perussuomalaisiin on liittynyt viime viikolla 180 jäsentä, kun lähtijöitä on ollut 150. Minulle on ilmoittanut 5 ihmistä liittyvänsä puolueeseen. Pääsyyt ovat olleet rehellisyys, suoraselkäinen toiminta, puolueen arvojen puolustaminen ja Soinista irti pääseminen. Eivät ole voineet tukea häntä. En ole iloinen, mutta olen ylpeä, meistä Perussuomalaisista jotka ovat seisoneet yhtenä rintamana uskoen tähän.

Jussi Halla-aho toi linjapuheessaan esille, pienen ihmisen, heikompien puolustamisen. Pidän sitä oikeana linjauksena. Valtakunta on niin vahva, kuin heikoin lenkki. Näen niin, että heikko kuntavaalimenestys johtui , hallituksessa tehdyistä virheistä, jouduimme maksamaan niistä. Mutta otamme opiksemme.

Tuen demokraattisesti valittua puoluejohtoa, ja puolue-elimiä. Siksi presidentin puuttuminen ministerien syrjäyttämiseen puoluejohdosta, oli käsittämätön, samoin median vallankaappausuutiset.  Sen sijaan somen vaikutusta ei voi kiistää. En kuulu Suomen Sisuun.

JussiWihonen
Perussuomalaiset Joensuu

Kansanedustaja
Yrittäjä,ekonomi,KTM,kaupunginvaltuutettu, maakuntavaltuutettu
Mielipiteet ovat omiani ja vastaan niistä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu