Jussi Wihonen

Pääsiäinen kansanedustajana - työt alkaa...

  • 13-04-19 Joensuun tori
    13-04-19 Joensuun tori

Kiitos kaikille Teille jotka halusitte minut. Hyviä ehdokkaita oli paljon. Toive oli saada Suomi Takaisin. Puolueen menestys oli huikea, ja aika vähälle huomiolle on jäänyt sen, että Savo-Karjalassa nousimme nollasta kolmeen. Oli se silti yllätys, itselleni.

Haluan tässä hehkuttaa, meidän #joukkuepeliä ja erityisesti vaalipäälikkö Sampsa Jääskeläistä. Lähtöjä on on ollut yli kolmesataa. Politiikka on on pitkäjänteistä työtä. Vaikka nostoina, Pielaveden muikkuvestivaalit, Varpaisjärven maalaismarkkinat (terveisiä Annelle), ja Kuopion torin (terveisä Jaakolle Siilinjärvelle). Miedän työ, on puoluetyötä. Pyrimme nostamaan puoluekannatusta. Yhteistyöllä siis satojen ihmisten yhteistyöllä tämä on tehty.

Onnittelen tässä myös Nilsiän Minna Reijosta, Outokummun Sanna Antikaista, tulevia työtovereita. 5748 ääntä, on valtava potti. Eikä itsellä ollut kuin yksi. Koen sen niin, että: Vastuu Teidän, minun työnantajien asioista on valtava. Saan paljon puheluita, viestejä. Se on juuri kuin ajattelin, ihmiset uskaltaa nyt näyttää "persuuntumisensa" sen mitä ovat mieltä. kannustan Teitä: Vain sillä että informaatio liikkuu molempiin suuntiin, saadaan hyvää kehitystä. 0400-179400, jussi@jussiwihonen.fi

Tiedoksi niille paikallisyhdistysten puheenjohtajille jotka vielä eivät ole ottaneet yhteyttä, kansanedustajan saa käymään vaalipiirin alueen tilaisuuksissa. Tulemme hyvin mielellään ja isommallakin porukalla, omalla joukkueella. Nöyrä Kiitos kaikille.

Hyvää Pääsiäistä :-)

Ps. Eduskunta kokoontuu ma 23.4 - työ alkaa...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Siitä täytyy olla onnellinen, että Savo-Karjalasta listaltanne ei päässyt läpi yhtään rasistia. Hieman helpompi hengittää kuin tuolla Pohjanmaan suunnalla!

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Oliko täältä yhtään rasistia ehdokkaana?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Onnittelut Jussille, pitkä työ tuottaa hedelmää. Onnea ja menestystä.

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

Työn iloa! Nyt on hyvä PS-setti eduskunnassa.

Toimituksen poiminnat